Rovaniemelläkin tapahtuu 1.4.2017!!

Pohjoisempanakin kajahtaa ja kaikesta huolimatta tämä ei suinkaan ole aprillipila 😉
Taustatyöt ovat jo tovin olleet käynnissä ja aprillipäivänä 1.4.2017 yhdistyksemme järjestää matelijapäivän yhdessä Rovaniemeläisen Eläinkauppa Lemmikin Valinnan kanssa.

Paikalle tapahtumaan huristelee täältä hieman etelämpää Oulun ja Tornion suunnilta parikin autolastillista harrastajia mukanamme laaja valikoima erilaisia herppejä. Paikan päällä pääsee näkemään mm. iguaanin, parta-agamia, kääpiöparta-agamia, kuningasboan sekä kuningaspytonin, leopardigekkoja, berberiskinkin, viljakäärmeen sekä selkärangattomista ötököistä mm.  sauvasirkkoja, tarantulan, jättiläistuhatjalkaisen, skorpionin sekä ruusukuoriaisia. Nämä ainakin tähän mennessä listattuna.

Kaikki hiemankaan matelijoista tai selkärangattomista kiinnostuneet tervetuloa käymään ja juttelemaan harrastuksesta tai muuten vain rikkomaan mahdollisia ennakkoluuloja matelijoihin ja selkärangattomiin liittyen.

Tarkka osoite on Lemmikin Valinta, Pohjolankatu 4-6, 96100 Rovaniemi, Finland.

Lisäinfoa tapahtumasta löytyy PSTEH:n Facebook-sivuilta.

Nähdään siis Aprillipäivänä Rovaniemellä !

Rovaniemen_matelijapaiva

Leave a Comment