Jäseneksi

Haluatko verkostoitua ja tutustua muihin herppiharrastajiin? Onko sinulla kokemusta yhdistystoiminnasta? Ideoita toiminnan kehittämiseen tai haluaisin vaikka osallistua matelijapäivän järjestämiseen, ehkäpä jopa omalla paikkakunnallasi?

Tarvitsemme aktiivisia jäseniä kehittämään ja viemään eteenpäin kasvavaa yhdistystämme. Jäsenemme pääsee vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan, halutessaan osallistumaan mm. tapahtumajärjestelyihin tai tapaamisiin sekä nauttimaan yhteistyökumppaneiden tarjoamista jäseneduista.

Asutko kaukana Oulusta ja osallistuminen paikanpäällä on haastavaa välimatkojen vuoksi. Ei hätää! Olemme sääntöuudistuksessa muuttaneet mm. kokouskäytäntöjä niin kokouksiimme voi osallistua etäyhteydellä ja pyrimme tarvittaessa järjestämään etäyhteyden kokouksiimme.

Kaikenlainen toimintaan osallistuminen on erittäin tervetullutta, joten jos sinulla on ideoita tai osaamista joka voisi olla yhdistykselle hyödyllistä, niin ota yhteyttä meihin! Sivuiltamme löytyy mm. blogi, johon toivotaan jäseniltä erilaisia tekstejä harrastukseen liittyen.

Mikäli haluat tukea yhdistyksen toimintaa osallistumatta itse, voit hankkia myös kannatusjäsenyyden.

Liittyminen ja erilaiset jäsenyydet

Voit liittyä yhdistykseemme joko varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi. Perus jäsenmaksun- tai kannatusjäsenmaksun maksaminen onnistuu Holvin kautta.
Perhe- ja opiskelijajäsenyyden maksuohjeet saat ottamalla yhteyttä sihteeriimme psteh@psteh.net

Jäsenmaksut vuodelle 2024

  • Varsinainen jäsen 15€ (normaali perusjäsenyys, tämä on yleisin jäsenyys)
  • Kannattajajäsen 40€ (poikkeaa varsinaisesta jäsenestä niiltä osin, että kannattajajäsenellä on läsnäolo- ja puheoikeus kokouksissa, mutta ei äänioikeutta)
  • Perhejäsen 5€ (normaali perusjäsenyyden ostaneen perheenjäsenelle)
  • Opiskelijajäsen 10€ (opiskelijakortti esitettävä pyydettäessä)

Jäsenedut 2024

Jäsenemme saavat erilaisia etuja ostoksistaan alla olevilta yhteistyökumppaneilta. Lisäksi tarjoamme myös muita jäsenetuja, kuten mm. katselumahdollisuuden matelija-aiheisiin verkkoluentoihin.

Eläintarvikeliike Muskettikoira, Haaransuontie 10, Oulu
Matelijatarvikkeista -15% (ei sis. terraariot, ruuat)

ReptileManiacs, Juurakkotie 8, Nokia
Pakasteet ja elävät ruokahyönteiset -10%, muut tuotteet -5% (ei sis. lasiterraariot, yksittäiset nettohintaiset tuotteet)
Verkkokaupan kautta saat myös tarvikkeita ja ruokia koko maahan, aivan pohjoisinta Suomea myöten!

Aquatalli, Rautiontie 11, Kempele
Matelijatuotteet ja ruuat -10%