Yhteistyökumppanit

Psteh ry pyrkii verkostoitumaan ja tekemään yhteistyötä erilaisten tahojen kanssa kuten vastuulliset eläinkaupat, löytöeläinpalvelut, eläinsuojeluyhdistykset sekä muut herppiharrastuksen yhdistykset.

Järjestämme yhteistyökumppaneiden kanssa mm. erilaisia tapahtumia kuten matelijapäivät ja erilaiset teemapäivät. Tarjoamme myös ajantasaisia hoito-ohjeita sekä opastamme herppeihin liittyvissä asioissa. Kuulumme myös jäsenyhdistyksenä Suomen eksoottisten eläinten harrastajayhdistysten liittoon, jossa yhdessä SEEL:n sekä muiden jäsenyhdistysten kanssa pyrimme edistämään eksoottisten lemmikkien hyvinvointia sekä turvaamaan vastuuntuntoisen harrastamisen jatkumista Suomessa.

Yhteistyö-eläinkauppamme tarjoavat jäsenille erilaisia jatkuvia alennuksia sekä myös vaihtelevia täsmätarjouksia mm. tapahtumien yhteydessä. Heillä on käytössään Psteh:n hoito-ohjeet useille lemmikkimarkkinoilla yleisesti oleville lajeille, jolloin lemmikin ostaja saa heti ajantasaista ja oikeaa informaatiota liittyen lemmikkinsä pitämiseen. Lue lisää yhteistyö-eläinkauppojemme tarjoamista eduista ”jäseneksi”-kohdasta.

Suomen eksoottisten eläinten harrastajayhdistysten liitto ry eli SEEL ry
https://www.facebook.com/seelry
Suomen eksoottisten eläinten harrastajayhdistysten liitto ry on Suomessa toimivien eksoottisten eläinten harrastajayhdistysten perustama toimija, joka pyrkii lisäämään tietoisuutta vastuuntuntoisesta eksoottisten lemmikkien omistamisesta sekä samalla turvaamaan harrastuksen jatkumisen Suomessa tulevaisuudessakin.
SEELiin kuuluvat PSTEHn lisäksi Frettiliitto, Tampereen akvaarioseura, Oulun akvaarioseura, Kaijulit, Chinchillayhdistys, Suomen herpetologinen yhdistys ja Suomen herppiharrastajat ry.

Eläintarvikeliike Muskettikoira
Haaransuontie 10, 90240 Oulu
https://www.facebook.com/muskettikoira
Muskettikoira on eläintarvikeliike Oulun Maikkulassa, joka on toiminut jo yli kahdenkymmenenviiden vuoden ajan. Heiltä löytyy kattava valikoima laadukkaita koirien, kissojen, pieneläinten, lintujen, kalojen sekä terraarioeläinten ruokia ja tarvikkeita. Kivijalkaliikkeestä löydät myös akvaariokalat, matelijat, sammakot, hämähäkkieläimet, hyönteiset ja jyrsijät. Muskettikoira tekee yhteistyötä useiden alan palveluntarjoajien kanssa, joten liikkeestä löytyy myös trimmaus-, koirakoulu- ja koirahierontapalvelut.

Aquatalli
Rautiontie 11, 90440 Kempele
Verkkokauppa https://aquatalli.mycashflow.fi/
https://www.facebook.com/Aquatalli
Aquatalli on Kempeleessä toimiva akvaario- ja terraariokauppa. Kivijalkaliikkeestä ja verkkokaupasta löytyy kumpaankin kategoriaan monenmoista kivaa sisustetta, tarviketta, asumusta, ruokia ja kasveja. Akvaarioihin myös kaloja ja mm. kotiloita. Ja mitä ei löydy hyllystä, niin saa tilaamalla. Aquatallista saa myös akvaariopalveluja (esim. yritysten asiakastilat, lomahoidot).

Eläinkauppa Lemmikin Valinta
Pohjolankatu 4, 96100 Rovaniemi
https://www.facebook.com/Lemmikinvalinta
Lemmikin Valinta on Rovaniemeläinen yksityinen eläinkauppa. Heiltä löytyy ruuat ja tarvikkeet oli lemmikkisi koira, kissa, jyrsijä, hevonen, akvaariokala tai matelija! Lisäksi liikkeessä on myynnissä akvaariokaloja, jyrsijöitä ja matelijoita. Lemmikin Valinnasta saat tilattua tuotteet myös Postin- tai Matkahuollon kautta. Lisäksi kotiinkuljetus Rovaniemen alueella 5€/5km. Painavat terraariot, koiranruokasäkit, kissanhiekat saa siis myös kotiovellesi kannettuna. Voit myös tuoda jyrsijöitä ja sopimuksen mukaan muita pieneläimiä hoitoon esimerkiksi lomasi ajaksi.

ReptileManiacs
Juurakkotie 8, 37150 Nokia
Verkkokauppa www.https://www.reptilemaniacs.com/
ReptileManiacs on vuonna 2011 perustettu suomalainen perheyritys. He tarjoavat edulliset matelijatuotteet kaikkien saataville, lujalla ammattitaidolla höystettynä. Sekä myymälästä että verkkokaupasta löydät laadukkaat ruoat, sekä laajan valikoiman terraariotuotteita eksoottisille eläimille. Tilaukset luvataan pakata huolellisesti, mutta lähes valon nopeudella!