Uusi hallitus esittäytyy

Syyskokouksessa 29.10.2022 valittiin mm. ensi vuodelle uusi hallitus. Seuraavana onkin siis luvassa tämä porukan esittäytyminen.

Meillä on koossa huippu porukka, ja odotankin innolla tulevaa kautta!
Puheenjohtajaksi kaudelle 2023 valittiin ensimmäistä kertaa minut, (Heidi Heikkinen) josta olin erittäin otettu. Pyrin parhaani mukaan ajamaan jäseniemme etuja ja miettimään PSTEH:n kehittymistä harrastuksen tuulien mukana. Luvassa on jotain vanhaa, mutta myös jotain uutta!
Verkostoituminen ja yhteistyö muiden harrastajayhdistysten kanssa tulevat jatkumaan, samoin erilaiset tapahtumat. Järjestämme jotain mukavaa myös pelkästään jäsenillemme, kuten tänäkin vuonna.

Perusperiaatteina toiminnassamme ovat edelleen vastuullinen herppiharrastaminen sekä yhteen hiileen puhaltaminen, jotta saadaan positiivista näkyvyyttä terraarioeläinharrastukselle!
Itsestäni sen verran taustoja, että olen ollut mukana PSTEH:n toiminnassa sen perustamisesta saakka. Kuuden vuoden aikana olen toiminut välillä niin hallituksessa, kuin sen ulkopuolellakin mm. some- ja tapahtumavastaavana. Tänä vuonna olen hoitanut sihteerin pestiä.

Ei siis liene väärin sanoa, että PSTEH on minulle sydämen asia. 💚

Olen harrastanut terraarioeläimiä reilut parisenkymmentä vuotta, joten kyseessä on oikeastaan elämäntapa. Kolmivuorotyön vastapainona mieli lepää elukkahuoneessa sammakoiden ruokailua seuratessa. Meillä asustelee kaikenkokoisia käärmeitä aina ruusuboista kuningasboaan, sekä lisäksi erilaisia gekkoja, nuolimyrkkysammakoita, sauva- ja kummitussirkkoja sekä tarantulia. Toimin mahdollisuuksien mukaan myös sijaiskotina herpeille. Osa lemmikeistäni on myrkyllisiä, joten se tarkoittaa vielä tarkempaa panostamista turvallisuuteen ja vastuullisuuteen harrastuksen mahdollistamiseksi.

Perheeseemme kuuluu ihmisten ja herppien lisäksi marsuja ja hiiriä, pari pientä akvaariota sekä puolikas irlanninsusikoira Osku. 😉 Harrastan eläinten lisäksi taksidermiaa ja luonnossa liikkumista. Myös viherkasveja on ilmestynyt viime vuosina ikkunoille hieman liiankin kanssa. En yhtään tiedä mistä…

Kiitos äänestäjille luottamuksesta puheenjohtajan pallille! Lupaan yrittää parhaani.

Jouluisin terveisin,
Heidi Heikkinen

Muut hallituksen jäsenet:
Outi Vanhatalo / varapuheenjohtaja
Riikka Salmu / sihteeri
Ella Peltonen / rahastonhoitaja
Ansku Paukkeri / jäsen